Masaža
Le ena masaža te loči od dobre volje.
Masaže so srce sleherne storitve v našem salonu, a ko gre za masažo telesa, poskrbimo za posebno vzdušje. Stranka leži na udobni in ogrevani postelji obdana z aromami eteričnih olj, ob prijetni osvetlitvi, sproščujoči glasbi in pod izurjenimi rokami doživlja svoj izbrani ritual. Kakor vse storitve, so tudi masaže plod 20 letnih izkušenj s področja različnih komplementarnih tehnik masaž.
Vitem masaža
30, 60, 90 min
VITEM je edinstven masažni postopek, ki je splet masažnih tehnik ayurvede in tajske masaže in ga sestavljajo elementi ayurvedskih tehnik abhyanga, padabhyanga, indijske masaže glave ter elementi tradicionalne tajske masaže. Postopek zajema sprostitveno masažo glave in stopal, ki predstavljata energetska pola telesa, stimulacijo marma točk in čaker ter čutno masažo celotnega telesa. Z uporabo skrbno izbranih toplih olj, dosežemo izjemne učinke sproščanja in vzpostavimo harmonijo telesa in duha. Gre za vsakokraten edinstven postopek, ki je prilagojen posameznikovi individualnosti in njegovemu trenutnemu stanju. Vzemite si čas zase in vaše telo vam bo pozornost povrnilo z novo življenjsko močjo in energijo. To je postopek, ki je najpogostejša izbira vseh, ki želijo to edinstveno izkušnjo podariti svojim najdražjim v obliki darilnega bona.
25€, 40€, 55€
Energijska masaža
70 min
Masaža je mešanica različnih masažnih tehnik, ki v tej edinstveni kombinaciji, napolnijo telo in duha s čisto energijo in popolno relaksacijo. Zajema masažo celotnega telesa, vendar s povdarkom na terapevtski masaži hrbta, refleksni masaži sopal in sproščujoči masaži glave. Po masaži vas občutek lahkotnosti, sproščenosti, samozavesti in moči spremlja skozi stresne situacije, ki nam jih nalaga današnji življenski slog.
45€
Masaža nosečnice
30, 60 min
V času nosečnosti se v telesu zgodijo telesne, hormonske, čustvene in energijske spremembe, ki spremenijo notranje ravnovesje. Zaradi omejenega gibanja, imajo včasih bodoče mamice manj energije in se zaradi tega težje spopadejo z stresnimi situacijami in notranjimi napetostmi. Z masažo za nosečnice lahko omenjene tegobe olajšamo. Masaža za nosečnice se individualno prilagodi vsaki nosečnici posebej, glede na mesec njene nosečnosti, njene potrebe, težave in želje. 30 minutna masaža zajema masažo hrbta in glave, ali masažo nog in glave.
23€, 38€
Refleksna masaža stopal
30 min
Refleksna masaža stopal je del tradicionalne kitajske medicine. To je izredno prijeten in sprostilen postopek, pri katerem izvajamo pritiske na refleksne točke na stopalu, kjer se odraža stanje celotnega telesa. S stimulacijo refleksnih točk povečamo energijski pretok, ki se na stopalu pogosto odraža kot bolečina na pritisk, ali pa občutimo tako imenovane kristalčke, ki so lahko odraz neravnovesja v določenem predelu telesa. Učinki refleksne masaže stopal so celostni, saj vplivajo na splošno fizično in duševno stanje.
25€
Limfna drenaža
50 min
Ročna limfna drenaža izredno nežna in površinska, črpanju podobna masaža. Njen namen je, da s spodbujanjem limfnega sistema pospeši odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa. To je tehnika, ki pozitivno deluje pri oteklinah in poškodbah. Vse gibe izvajamo zelo nežno po telesu navzgor proti najbližjim bezgavkam. Izvajamo tudi delno limfno drenažo, ki je zlasti primerna za tiste, ki imajo otekle, celulitične in boleče noge. V tem primeru izvajamo ročno limfno drenažo samo na nogah.
35€
Masaža glave, vratu in zatilja
30 min
20€
Piling in obloga telesa s soljo in masaža
60 min
Piling telesa in obloga s katero odstranimo poroženele celice in hkrati razstrupljamo telo in čvrstimo kožo. Aromatično olje s soljo nanesemo na telo, ga zavijemov folijo in pustimo učinkovati 20 min, nato se stranka stušira. Nadaljujemo s 30 minutno razstrupljevalno masažo.
38€
Piling in obloga telesa s soljo in masaža
90 min
Piling telesa in obloga s katero odstranimo poroženele celice in hkrati razstrupljamo telo in čvrstimo kožo. Aromatično olje s soljo nanesemo na telo, ga zavijemov folijo in pustimo učinkovati 30 min, nato se stranka stušira. Nadaljujemo s 50 minutno razstrupljevalno masažo.
50€
Anticelulitni preparat
Dodatek k katerikoli masaži telesa.
7€
Kaj bi izbral/a ti?