Zgodba Kozmetičnega salona Vitem
»Viktorija, kaj boš pa ti, ko boš velika?«

Ker prihajam iz družine, ki je imela v lasti frizerski salon že dve generaciji, so mi to vprašanje stranke zastavljale vsak dan in me je spremljalo celotno otroštvo. Preprosto vprašanje me je vodilo v razmišljanje in odgovor je bil na dlani, ko sem z mamo prvič obiskala kozmetični salon njene dolgoletne znanke.

»Kozmetičarka bom…«

… in tako sem takoj po končani kozmetični šoli v Ljubljani, dobila priložnost za delo v priznanem kozmetičnem salonu v Celju, kjer sem se izpopolnjevala, pridobivala izkušnje in se vsa leta dodatno izobraževala. Profesionalna pot me je vodila do povabila k poučevanju praktičnega pouka na srednji šoli in sodelovanja v timu edukatorjev o organski in holistični kozmetiki.

Moje delo danes temelji na ročnih storitvah, kot so nega obraza, masaža telesa in medicinska pedikura. Moja velika strast so komplementarne tehnike masaž, ki jih vpletam v sleherno storitev in jo s tem naredim edinstveno in personalizirano.


Kozmetični salon Vitem je plod družinske tradicije frizerstva in kozmetičnih storitev. Današnji tim sestavljamo dve kozmetičarki in dve kolegici frizerki. Ponudba salona ponuja nabor storitev za vse, ki si želijo posamezne lepotne storitve, kakor tudi popolne lepotne prenove.

Želiš termin?