Nega obraza
Najboljša podlaga, ki jo lahko nosite, je sijoča zdrava koža.
Posebnost našega salona so vrhunske kozmetične nege obraza s holističnim (celostnim) pristopom, ki so plod dolgoletnih izkušenj in vrhunskih blagovnih znamk naravne, ekološke in certificirane kozmetike. Nega kože ni zgolj nanos vrhunskih negovalnih preparatov, temveč zajema tudi poglobljen pristop k stanju celotnega telesa. Tako je vsakokraten obisk priložnost za unikatno doživetje, ki ga popestrimo z majhnimi pozornostmi. Posebno pozornost posvečamo strankam z nečisto in problematično kožo, kjer dosegamo izjemne rezultate z organskimi pilingi, globinskim čiščenjem in skrbno nadzorovano nego doma. Brez invazivnih postopkov dosegamo izjemne učinke na zreli koži, prav tako pa nas obiskujejo stranke z zelo občutljivo kožo, saj je naša kozmetika hipoalergena in neagresivna. Koža je izjemen organ, ki ima odlične samoohranitvene sposobnosti, vendar je zaradi ekstremnih notranjih in zunanjih dejavnikov ves čas izzvana in v boju za ohranitev zdravega in sijočega videza potrebuje pomoč, zato si vzemite čas zanjo.
Osnovna nega obraza, vratu in dekolteja
75 min
Površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, piling, ogrevanje kože, globinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, ampula, masaža obraza, vratu, zatilja in dekolteja (20 min), maska, krema.
47€
Vitem nega obraza
90 min
Kopel za stopla in uvodna sprostilna masaža stopal ali masaža rok in parafinska obloga rok. Suha masaža lasišča, površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, piling, ogrevanje kože z aromatičnimi toplimi kompresami, globinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, ampula, ultrazvok, limfna drenaža ili masaža obraza, maska, masaža dekolteja in zatilja, kneipanje z toplo-hladnimi aromatičnimi komperesami, krema.
58€
Nega nečiste kože
60 min
Površinsko čiščenje s peno in tonikom, piling, ogrevanje kože, globinsko čiščenje, dezinfekcija, oblikovanje obrvi, ampula, limfna drenaža, maska, krema in korektor.
35€
Nega zrele kože
60 min
Površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, biološki piling, oblikovanje obrvi, pomlajevalna in učvrstilna ampula za obraz, vrat in predel okoli oči, ulrtazvok, masaža obraza, vratu, dekolteja in zatilja, maska za obraz, vrat in dekolte, maska za predel okoli oči, krema za obraz, vrat in krema za predel okoli oči.
45€
Osvežilna hitra nega obraza
45 min
Površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, piling, masaža obraza vratu, dekolteja in zatilja, maska, krema.
28€
Nega za moške
75 min
Površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, piling, ogrevanje kože, globinsko čiščenje, masaža ali limfna drenaža obraza, vratu, dekolteja in zatilja, maska, krema.
42€
Biološki piling
40 min
Piling za intenzivno regeneracijo nečiste kože z razširjenimi porami in zrele kože nagnjene k gubanju, neenakomerni pigmentaciji, ter slabemu tonusu. Površinsko čiščenje s peno in tonikom, BHA in AHA piling, maska, krema in korektor.
25€
Sprostilna masaža obraza, vratu in dekolteja
30 min
Površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, masaža braza, vratu, zatilja in dekolteja.
20€
Ročna limfna drenaža obraza
30 min
Površinsko čiščenje z mlekom in tonikom, masaža braza, vratu, zatilja in dekolteja.
20€
Oblikovanje obrvi
15 min
7€
Barvanje obrvi
15 min
7€
Barvanje trepalnic
15 min
7€
Ultrazvok obraza in ampula
15 min
15€
Kaj bi izbral/a ti?