Pedikura
Vaša stopala nimajo prostih dni, zato jih dobro negujte.
Skrb za nego nog je ključnega pomena za zdravje in dobro počutje. Osnovna estetska pedikura, ki jo predvsem v poletnih mesecih nadgradimo še z različnimi tehnikami lakiranja, nam prinaša zadovoljstvo in samozavestnejši korak v svet. Zahtevnejša medicinska pedikura zajema reševanje zahtevnejših stanj, ki so posledica deformacij stopal, kakor tudi nego stopal diabetikov. Posebno pozornost namenjamo sanaciji vraščenih nohtov z medicinskimi sponkami. Vsakdo, pa si kdaj zasluži tudi Kraljevsko pedikuro, ki je poseben ritual saj skupaj z masažo glave in refleksno masažo stopal zagotavlja popolno sprostitev.
Osnovna pedikura
60 min
Kopel, pregled stopal, odstranjevanje otiščancev in trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, masaža in nanos ustrezne kreme.
28€
Medicinska pedikura (zahtevnejša)
60-70 min
Z medicinsko pedikuro odstranjujemo trdo kožo, otiščance, kurja očesa ter saniramo vraščene nohte, glivice na nohtih in oskrbujemo diabetična stopala.
30€
Estetska pedikura z lakiranjem
75 min
Kopel, pregled stopal, odstranjevanje otiščancev in trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, masaža in nanos ustrezne kreme ter lakiranje.
33€
Estetska pedikura s permanentnim lakiranjem
75 min
Kopel, pregled stopal, odstranjevanje otiščancev in trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, masaža in nanos ustrezne kreme ter permanentno lakiranje.
36€
Kraljevska pedikura
90 min
Suha masaža glave 15 min, kopel, piling stopal, odstranjevanje otiščancev in trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, nanos ustrezne kreme, refleksna masaža stopal 20 min.
39€
Lakiranje
30 min
Oblikovanje in priprava nohtov, nanos podlaka,barvnega laka 2x in nadlaka, ter sredstva za hitro sušenje.
15€
Permanentno lakiranje
30 min
Oblikovanje in priprava nohtov, nanos vezne faze, barvne faze 2x in zapečatnika. Strjevanje vsake faze z Led Light.
20€
Odstranjevanje kurjega očesa
20 min
8€
Sanacija vraščenega nohta
20 min
7€
Podofix sponka
20 min
30€
Podofix sponka 2x
30 min
55€
Kaj bi izbral/a ti?